61

Босът на ПИМК: Усвоили сме под 10 милиона, на 19. 12. Ботев влиза на Колежа

Собственикът на фирмата изпълнител на поръчката за строежа на стадион Христо Ботев Илиян Филипов разкри, че до момента е усвоил малко под 10 милиона лева от отпуснатите от държавата 25 милиона. Той потвърди, че датата 19 декември за завършването на първия етап на строежа остава.Филипов заяви това след поредната работна среща в община Пловдив.

"До този момент са усвоени близо 10 милиона лева от отпуснатите 25 милиона лева за съоръжението. За останалите все още не е ясно накъде ще бъдат насочени, тъй като се очакват проекти за видеонаблюдение, озвучаване и осветление".

На въпрос дали гласуваните миналата седмица на общинска сесия допълнителни 12 милиона лева ще са достатъчни за цялостното завършване на козирката на стадиона, Филипов заяви, че не може да даде категоричен отговор, защото все още няма готови проекти.

Рашко Стоянов, който е кординатор от страна на привържениците на Ботев Пловдив относно строителството на стадион „Христо Ботев“ заяви, че е по-скоро скептично настроен, че Колежа ще бъде готов на 19 декември. „Кметът заяви, че допълнително отпуснатите 12 милиона лева ще стигнат за козирката, но в това не е убеден г-н Филипов. Той дори не знае колко ще струва първият етап. Това са факти, които ме притесняват и мен, и феновете. Всички се надяваме в най-кратък срок тези недоразумения да бъдат оправени“, каза Рашко Стоянов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ой, Рашко, арабия, Рашко

Ой, Рашко, арабия, Рашко

28.06.2022 | 16:00

Рашко, качили са те на шейната, Рашко! Ти си в клетката на лъвовете и ша те схрухскат като чипс селд бира. Този филм сме го гледали и даже сме играли в него: справка Така наречената спортна зала Колодрум, Зоо-къта на гребната т.н. Не знам, Не чух, Не знам колко ще струва, ама то сега е топло, ама то после ще стане студено, ако може още 10тина милиона. Ой Рашко, будала си Рашко, будала сред тарикати.

Отговори
9 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?