61

Босът на Крумовград обяви: Имаме договор да играем на "Колежа"

Председателят на управителния съвет на ФК Крумовград Басри Саров потвърди информацията на marica.bg, че отборът ще играе домакинските си мачове на стадион "Христо Ботев" в Пловдив през новия сезон в Първа лига. Босът на новака в елита обяви също, че сръбския треньор Неманя Миланович ще води отбора и занапред. Миланович бе командирован в родопското градче именно от ръководството на канарчетата.

"Това е голям празник за нашия малък град Крумовград. Всички в града са много щастливи, ние като ръководство също, разбира се. Целта пред ФК Крумовград за начало ще бъде да се утвърдим в елита и да запазим мястото си там през новия сезон. Мисля, че няма да правим толкова голяма селекция, с доста от сегашните си футболисти ще продължим и в елита. Разбира се, ще има промени, които ще станат ясни скоро", заяви пред Football24.bg Басри Саров.

"Неманя Миланович ще води отбора и в елита. Имахме спадове с него във Втора лига, но като цяло видяхте, че всичко това се коригира и постигнахме много хубави победи над Етър и Добруджа, които ни помогнаха да изпълним нашата цел. Имаме подписан договор да играем мачовете си на “Колежа" в Пловдив, но все още не мога да кажа, дали отборът изцяло ще се премести временно в Пловдив или ще играе само мачовете там. Ще строим стадион в Крумовград и няма поне за начало да имаме възможност да играем пред нашата публика", допълни клубният шеф.

“Вярвам обаче, че дори в Пловдив, докато играем там, ще получим нужната подкрепа", каза още Саров.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Най-после ще гледаме голове на Кулежа

Най-после ще гледаме голове на Кулежа

29.05.2023 | 14:42

Българи ще вкарват на Колежа.

Отговори
5 0
А Ботев в Б група ще играе в Крумовград ли?

А Ботев в Б група ще играе в Крумовград ли?

29.05.2023 | 14:02

А феновете на Крумовград с камили ли ще идват до Пловдив? Перуката е най-големият олигоФЕН на Българския футбол.

Отговори
3 4

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?