Божинката изригна: Побърквах се! Добре че свърши

Българският нападател на Пескара Валери Божинов бе изключително радостен, че след повече от два месеца отново е започнал тренировки на терен. 
"Вече отвориха базата на Пескара. Започнахме тренировки по групи, както са правилата, като ще тренираме по петима. Аз бях в групата от 11:30 часа. Спазват се всичките изисквания, които правителството и Министерството на спорта в Италия обявиха. Наистина съм много щастлив, че отново имам контакт със съотборниците и стъпих на футболния терен. Направо се побърквах вече. Най-накрая! Последните две седмици вече усещах, че ми беше много тежко. Два месеца сам в хотела, където съм настанен, а тренировки единствено на плажа. Надявам се, че всичко ще се подобри и ще се рестартира сезонът, като изиграем всички мачове и плейофите. Дано няма и нови болни от коронавирус, за да се върнем към нормалния начин на живот", сподели Божинов пред Спортал.
 
Нападателят се завърна в Серия "Б" през февруари, като вече записа първи минути със своята 16-и клуб в кариерата му. Той е играл още за Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг (Лисабон), Верона, Виченца, Левски, Тернана, Партизан, Мейджоу Хака, Лозана, Риека, Ботев (Враца).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?