64

Боби се размечта: Искам нов стадион и участие на Световно по футбол

Бях предаден от много хора в последно време, призна президентът на БФС Борислав Михайлов пред репортери. Шефът на футбола ни разкри за какво мечтае в следващите години.

"Имаше агресия към мен и към футбола от другия екип. Тази агресия ме мотивира да продължа и да има ред, който мога да установя във футболния живот. Мечтата ми е България да има стадион и това да се случи до четири години. Да докараме финал за Суперкупа или Лига на Конференциите. Мечтая и за участие на световно първенство. Очевидно в България в последните години се харесва популизма и хейтърството", констатира Михайлов.

"За първи път има Извънреден конгрес, но съм радостен, че го спечелих. Не съм казал никакви обидни думи. Липсата на уважение към огромни играчи и към целия футбол не беше добре. През цялото време екипът на Бербатов ходи на съд или прокуратура. Това обаче не е начинът да спечелиш конгрес. Бюджетът ще бъде гласуван, но питайте екипа на Бербатов кога. Тези шест месеца ще използваме това, което е останало от стария мандат. Има си адвокати, които се занимават с вписването.

Думата промяна е много модерна в цял свят. В България е още по-модерна. Промяна заради самата промяна няма смисъл" допълни президентът. 

"Клубовете трябва да гледат собствената си работа и да престанат да се занимават със съдийството. Не може след всеки мач първият въпрос да е за съдийството. Вкарахме и ВАР - 2 млн. евро.

Нямаше политически натиск върху мен, но и да имаше, пак нямаше да кажа. Със сигурност имаше организация срещу мен. Плакати и платени хора. Много отдалеч англичаните започнаха да говорят, че българите сме расисти. Това беше насадено, подготвено и използвано. Към този момент не съм си мислел, че ще се кандидатирам пак. След година и малко реших, че достатъчно време съм си починал и видях грешките си. Много хора ме предадоха, но аз съм много добър човек по душа. Доброто винаги побеждава и ще продължа да го правя. 

Дадох шест години от живота си като нерви, усилия, пътуване и моления, за да стоим в тази база", завърши монолога си Борислав Михайлов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ТАМБАКОВ

ТАМБАКОВ

25.10.2021 | 14:37

ТОВА КУБЕ 17 ГОДИНИ РЪКОВОДИ ФУТБОЛА А ЕДИН КЕНЕФ НЕ НАПРАВИ СЕГА СЕ РАЗМЕЧТАЛ. ВЪН ВСИЧКИ АЛКОХОЛИЦИ И НЕГРАМОТНИ ШЕБЕЦИ ОТ БГ ФУТБОЛА

Отговори
0 0
Ай наздраве ве

Ай наздраве ве

24.10.2021 | 17:11

Ам извади 15 милиона да се довърши Христо Ботев или бръкни малко по-дълбоко в джебовете и да се направи стадион Пловдив, ама пак нищо няма да направиш (то това не е като пиенето) и пак 6-ици ще си пишеш.

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?