61

Боби Михайлов влезе през задния вход с внушителна охрана

Президентът на БФС в оставка Борислав Михайлов влезе през задния вход на хотел „Маринела“ преди началото на Конгреса. Появата на бившия вратар бе стил от 90-те години на миналия век, когато футболът ни се управляваше от мутри, а босовете идваха по форумите на централата оградени от стряскаща бройка дебеловрати. Михайлов очаквано не разговаря с журналисти, а и охраната му не позволи да се приближим до него.

"Боли ме по-скоро от това, че усърдната работа, следването на стратегията стъпка по стъпка, изпълнението и преизпълнението на поставените цели и задачи, усилията на БФС под мое ръководство да положи основите на добро и светло бъдеще, всичко това бе зачеркнато по агресивен, циничен и пошъл начин. Всеки може да говори за цветя и рози, всеки може да говори за най-добрите практики и да дава пример за най-развитите страни, но тънкият и важният момент е да осъзнаваш своята реалност, да осъзнаваш политическите, икономическите и демографските обстоятелства, които няма как да финтираш и да пренебрегнеш само с помпозни философии, най-общо казано – да бъдеш реалист, да владееш ситуацията с всичките й особености и да се стараеш да надграждаш. Това правих аз, това правихме в последните 18 толкова трудни за държавата ни години.

Всички трябва да признаем, че  футболът е следствие на държавата и обществото, а не обратното", заяви в изказването си от трибуната Михайлов.

Оцени новината

Оцени новината
3.3/5 от 4 оценки
3.3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Стоичков

Стоичков

15.03.2024 | 17:26

От какво го охраняват,нали е дал всичко от себе си за "развитието" на футбола. Когато нямаш чест и "топки" да се откажеш сам,когато резултатите са трагични се стига до "любовта" на феновете. Днес си с охрана,а утре........

Отговори
3 0
Борислав Михайлов влезе през задния вход

Борислав Михайлов влезе през задния вход

15.03.2024 | 12:46

Като н а с р а н.

Отговори
5 0
Боян

Боян

15.03.2024 | 12:17

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим=:---- https://mub.me/mens

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?