61

Боби Михайлов проговори след разпита! Казва другата седмица дали ще подаде оставка

Президентът на БФС Борислав Михайлов проговори за първи път след кървавите безредици в четвъртък вечер. Михайлов сподели, че за момента няма да подава оставка, а ще обяви решението си на заседанието на Изпълкома идната седмица. 

„Другата седмица ще кажа какво възнамерявам да направя пред колективния орган“, сподели Михайлов. „Вътре говорих по всички теми“, добави той. „Имам морал“, отговори той на журналистически въпрос. „Точно за това УЕФА каза да няма публика“, каза още Михайлов.

Босът на футболната централа бе привикан на разпит в Комисията за противодействие на корупцията. Разпитът е по разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Преди минути шефът на футболната федерация бе видян да влиза в сградата на Антикорупционната комисия на пл. "Света Неделя" в столицата.

По-рано от държавното обвинение обявиха, че са се самосезирали по публикации, в които се разкриват нарушения и престъпления на ръководството и на президента на БФС. Разследването бе възложено на Софийска градска прокуратура.

 

Оцени новината

Оцени новината
4.6/5 от 10 оценки
4.6/5 от 10 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Мишо

Мишо

17.11.2023 | 19:52

Искам да подам оставка,ама нямам желание

Отговори
1 0
Тоалетни под наем

Тоалетни под наем

17.11.2023 | 17:54

А така, лъснаха ocраните депесарски гъзoвe. ВСИЧКИ сериозни партии, спортни и обществени организации поискаха оставката на депесарските мъpши в бфс - перукан, идиoта лечкоф, костадинов и т.н. От ШОПАРА шиши ни бъкел за малoумните ИДИOTИ в бфс. Тази депесарска торба с лой и екскременти реши , че за лaйнянoто тресавище, наречено български футбол е виновен софийския кмет на два дена служба. Депесарските ибрици /гъзомийници/ в бфс нямат отношение към ставащото. Ашколсун бре шиши ага, аферим, мамицата ти депесарска.

Отговори
8 1
И що пък Депесето да отговаряло за футбола?

И що пък Депесето да отговаряло за футбола?

17.11.2023 | 18:04

Че то дори за Арда Кърджали не отговаря. Да не говорим пък за международния отбор от Разград. Или дайте да се правим на патриоти и да псуваме турците. А, и Ердоган сте пропуснали.

Отговори
0 7
На майка ти П.У..Т.К.А.Т.А

На майка ти П.У..Т.К.А.Т.А

17.11.2023 | 19:26

Шалвар депесарски.

Отговори
4 0
Имаш проблем. Иди на психиатър. Сам иди, докато можеш.

Имаш проблем. Иди на психиатър. Сам иди, докато можеш.

17.11.2023 | 21:37

Утре може да заколиш някого, без да си разбрал.

Отговори
1 0
Той пък..като проговори,та все едно нещо каза…

Той пък..като проговори,та все едно нещо каза…

17.11.2023 | 17:45

Нагъл,много нагъл!

Отговори
12 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?