61

Боби Михайлов подари детайл от Рогозенското съкровище на лекаря спасил Неделев

Президентът на БФС Борислав Михайлов оказа голяма чест на професор Шота Ингороква, извършил животоспасяващата операция на Тодор Неделев след тежкия инцидент на българския национален отбор в Тбилиси. Професор Ингороква гостува в София по лична покана на Михайлов.

Днес двамата се срещнаха в Национална футболна база „Бояна“, като президентът на БФС подари на знаменития грузински медик детайл от Рогозенското съкровище и екип на националния отбор.

На приема присъства и самият Тодор Неделев, чието възстановяване върви повече от успешно. По думите на проф. Ингороква халфът на Ботев Пловдив може скоро да получи зелена светлина да стартира лек тренировъчен режим.

“Още веднъж искрено Ви благодаря за навременната намеса и за всички грижи, които положихте за Тодор! Аз, Българският футболен съюз и цялото ни футболно семейство ще Ви бъде вечно признателно“, заяви Борислав Михайлов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
уточнение от журналиста писал статията

уточнение от журналиста писал статията

29.07.2022 | 17:44

Подарил му е "реплика" от Рогозенското съкровище.

Отговори
1 0
Да, бе, да

Да, бе, да

29.07.2022 | 15:05

То така се подарява детайл от рогозенското съкровище, вместо копие от такъв детайл! Джурналистите все бъркат думите защото и понятие си нямат от това, за което пишат!

Отговори
1 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?