61

Боби Михайлов и Изпълкома подават оставки, нов конгрес на БФС догодина

Борислав Михайлов на 99% ще подаде оставка като президент на БФС. Това ще се случи следващата седмица, когато ще я депозира на заседание на Изпълкома. Заедно с него оставки ще подадат и част от членовете на Изпълнителния комитет, твърдят колегите от Sportal.bg. Очаква се да бъде насрочен конгрес за февруари или март следващата година, на който да се избере нов президент и Изпълком, но датата ще се уточнява допълнително. Михайлов няма да се кандидатира за нов мандат.

Първо обаче българският футбол трябва да излезе от ситуацията с делата, които се водят между БФС и хората на кандидата за президент Димитър Бербатов. Твърде вероятно е този въпрос да бъде решен в началото на следващата година, когато се очаква окончателно произнасяне на съда по един от въпросните казуси.

Не е изключено Михаил Касабов отново да заеме длъжността временно изпълняващ президент на БФС, както бе и при предишната оставка на Боби Михайлов през октомври 2019 г. Тогава той я подаде ден след расисткия скандал по време на мача България - Англия (0:6).

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Дядо Йоцо

Дядо Йоцо

18.11.2023 | 14:00

Перуката подаде оставка защото бочо му я поиска.Ходиха до Сърбия и там перуката се беше напил и залиташе пълна излагация.Няма такава държава 18години да търпи един некадърник но явно много е силен сокола който го държи.Иначе перуката,емо и плешунгера ми паднаха в очите и никой няма да ги запомни с нищо добро.

Отговори
4 1
retret

retret

18.11.2023 | 00:39

Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в се`ксе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете!!!!-------> https://tyny.to/suex

Отговори
0 4
Фен

Фен

17.11.2023 | 22:01

А дано,ама надали?

Отговори
9 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?