61

Боби Михайлов даде надежди за стадион Пловдив: Може да се реконструира, инвестицията не е толкова голяма

Президентът на БФС обяви, че стадион "Пловдив" може да бъде реконструиран, въпреки че последните информации са за тотална разруха на съоръжението. "Стадион "Пловдив" ми е голяма болка. Там също може да се направи добре реконструкция и инвестицията да не е толкова голяма. Чашата е добре направена, бетонът си стои, теренът е добър, защото никой не влиза. Трябва да се сложат седалки", сподели Михайлов при откриването на нов футболен терен в Елин Пелин.

Според Михайлов е възможно България да приеме европейски финал. За последно подобно нещо обеща Бойко Борисов през април 2021 г. при отпускане на средства за ремонт на стадионите на "Ботев" и "Локомотив" в Пловдив.

"Няма футболен съюз в света, който да е направил стадион, това е работа на държавата, но се надявам скоро да имаме хубав голям стадион. В Пловдив два са на път върви добре работата с двата стадиона на Ботев и Локомотив, във Варна също на Черно море стадиона", коментира още президенът на БФС".

"Да се надяваме, че до една-две години да има стадион, с който можем да участваме и да мога да докарам тук финал за Суперкупа или Лига на Конфедерациите (б.а. Конференциите)", каза още Михайлов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Петър Пеев

Петър Пеев

21.09.2022 | 09:30

Какъв строителен експерт е това пиянде,което е срам за футбола ни !Остава да каже и кой ще даде парите за стадион “Пловдив”.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?