Следвайте ни

Благо Георгиев зашлеви с убийствена реплика чичо Венци

viber icon

Бившият национал Благой Георгиев отвърна подобаващо на президента на Славия Венци Стефанов, който миналата седмица го иронизира след новината за завръщането му на терена.

"Никога не съм се карал с него. Винаги съм говорил за него с уважение и респект. Все пак той ме взе в мъжкия отбор на Славия. Наскоро каза, че съм бил културист. Да, такъв съм, щом толкова години ги мъкнах на гърба си", заяви Благо Георгиев пред „Диема спорт“.

 "Истината е, че футболът много ми липсва. 20 години съм се занимавал професионално с този спорт и ми е тежко да стоя отстрани. Допълнително ме мотивира представянето на Мартин Камбуров, Емил Гъргоров и Георги Илиев в елита. Не съм спирал да играя, макар и на малки вратички. Боли ме,  че се отказах по други причини. Имах договор, но реших да се откажа и сега съжалявам", каза бившият национал за завръщането си във футбола.

 "Физически винаги съм бил добре, но ще ми трябват 1-2 месеца да си върна усещането за големия терен. И ще съм напълно готов след една зимна подготовка. Все пак футболът не е стихотворение, че да се забрави. Има интерес към мен от Русия - преди две-три седмици говорих с няколко души, но след раждането на сина ни, приоритет ми е да играя в България. Потърсиха ме от няколко наши отбора, но не искам да уточнявам имената им", каза още Георгиев.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?