Следвайте ни

Благо Джизъса за Зингаревич: Честен, добър и културен

viber icon

Бившият национал Благой Георгиев разкри, че е добър приятел с бъдещия бос на Ботев Пловдив Антон Зингаревич. Благо изкара 8 години по руските терени, като рита за Терек Грозни, Амкар Перм, Рубин Казан и Оренбург. Георгиев обяви, че засега неговото име няма да е свързано с канарчетата. „Познавам Антон от 15 години. Приятели сме с него, но аз не съм го водил. Когато беше тук в България за срещата около Ботев, се чухме и говорихме. Но там други хора се занимават. Аз нямам нищо общо. Аз си движа моя си проект за Академията.

Вече, ако мога с нещо да помогна на Ботев, с удоволствие, но пак казвам, има си други хора, които движат нещата“, коментира бившият национал. „Зингаревич е страхотен човек. Уникален професионалист. Много добър, честен и културен. Дай ​боже, да стане. Такъв човек им трябва на Ботев Пловдив - с възможности. Ще е супер, ако се случи“, добави Благо. Той разкри, че засега нещата с влизането му във Вардар Скопие са стопирани. Георгиев бе спряган за собственик на северномакедонския гранд.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Колега на Благо

Колега на Благо

24.12.2020 | 14:11

Гелосан като те знаем ти кой си толкова ще е и Зингата.

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?