Бивш треньор на Локо фаворит за национален селекционер

Наставникът на Черно море Илиан Илиев е фаворит за поста национален селекционер. Договорът на Георги Дерменджиев изтича и няма да бъде подновен, а България със сигурност ще има нов селекционер от 1 януари. Илиев, който е бивш треньор на Локомотив Пловдив от три години води родния си варненски тим. С него тепърва предстоят разговори, разкриват колегите от Гонг.

Другият вариант е наставникът на младежите Александър Димитров. До назначаването на ексзащитника на Марица може да се стигне, само ако Илиев откаже. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Предложения

Предложения

18.11.2020 | 09:40

На всеки 3 месеца сменят треньора! Явно - идеята дава огромен резултат! Има два други по-правилни варианта-първия-по-добрия-закривайте това смешно жалко нагласено порнографско първенство и тия ритнитопковци- в болниците като санитари! Второ- започваме отново-полагане на основи-първо от детските школи-треньори, които получават пари за да пускат определени деца-аут! След това- преливане от деца в юноши и от там-в основния отбор.Намаляне на чужденците-макс до 1 в отбор! Да припомним,че победите на Тракия над Байерн и Барселона,на ЦСКА над Ливърпулн и Нотингам,на Локомотив над Ювентус ,на Левски над Аякс станаха БЕЗ НИТО ЕДИН чужденец в отбора! След 3 месеца-Илиян ще изхърчи и ще сложат-Драган,после-Стоян,после...

Отговори
3 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?