102

Бивш национал на България поема съдбините на Хебър

Бившият национал на България Владимир Гаджев бе избран за нов председател на УС на ФК Хебър 1918. 36-годишният футболен специалист ще управлява клуба от Пазарджик с петчленен Управителен съвет. В него за членове бяха  избрани още другата местна футболна легенда Йордан Минев, бизнесменът Димчо Ганев, адвокат Тинко Василев и икономистът Лазар Костов(също бивш футболист на Хебър). Над 4 часа продължи Извънредното Общо събрание на Хебър 1918, което бе свикано заради колективната оставка на досегашната Управа.  

За нови членове на УС бяха номинирани Румен Димитров, Атанас Шопов, Гурко Митев, Борис Димитров, Лазар Костов, Йордан Минев, Тинко Василев, Димчо Ганев,  и Владимир Гаджев. Отвод си направиха първите четирима и при това положение делегатите гласуваха ан блок новия УС. След дълги дебати и увещания на последната права в избор за нов председател на клуба останаха Владимир Гаджев и Йордан Минев. Така с 23 гласа "ЗА", 0 "ПРОТИВ" и 0 "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ" шефското място в Управата бе поверено на Владимир Гаджев. 

Той заедно с Лазар Костов и Тинко Василев бяха номинирани от страна на Община Пазарджик през пълномощника на Стоян Самунев - Таня Колчакова, а кандидатурата за член на УС на Димчо Ганев бе издигната от Роман Цветков. Елизар Спасов пък номинира и Йордан Минев.

До този момент категоричното и преобладаващо мнение на делегатите, които след приемането на новите членове станаха цели 33-ма бе „влака“ да кара предприемача и общински съветник Румен Димитров, който в последните месеци заедно със свой пратньори и приятели осигурява голяма част от средствата за издръжката на представителния тим. Димитров обаче устоя стоически на канонадата от вербални атаки да оглави Хебър. Той все пак направи уговорката, че ще продължи да помага, но иска и още хора да се включат освен него, Роман Цветков, Валентин Василев-Валдани, Атанас Шопов, Димчо Ганев, защото товарът е непосилен.

„Много ми идва, а и да си призная, не искам с оглед на липсата на перспектива пред клуба, утре да ми се лепне черна точка в Търговския регистър, която да се отрази на бизнеса ми“, каза Димитров и шеговито добави, че със съпругата си не говори толкова, колкото със спортно-техническото ръководство на Хебър. 

Същевременно представителят на Стоян Самунев и на Община Пазарджик Таня Колчакова заяви, че местната администрация ще помага с по 300 000 лева на година - насочена към ДЮШ, както и с привличането на потенциални спонсори.

От 17 души-членове в началото на събранието 16 присъстваха лично или чрез пълномощници с нотариално заверени пълномощни. В преамбюла на форума те приеха оставките на досегашния УС, а след това гласуваха заявленията на новите членове. Така членовете на общото събрание бяха поименно гласувани и нараснаха на 33 заедно с досегашните 17. 

За членове бяха приети Румен Димитров, директорът на Спортното училище Георги  Георгиев, бизнесмените Димчо Ганев и Валентин Василев, известният футболист от близкото минало Александър Милушев, Борислав Даскалов, администраторката в клуба Йоана Белоконска, Николай Бозев, Атанас Шопов, бившият играч на Хебър и Левски Владимир Гаджев, Лазар Костов, Стоян Самунев, Тинко Василев, представителите на ДЮШ Йордан Чолов, Кирил Божков и Гурко Митев.

Сред другите кандидатури, неуспели да съберат одобрителен вот (50+1), бяха и тези на бизнесмена и общински съветник Иван Папазов, който бе упълномощен да гласува от Кирил Янков, но напусна преждевременно, след като кандидатурата му за член не бе одобрена. Не бяха приети за членове още Славка Калинова, Славчо Тошев, Спас Гигов, Спас Спасов, Павел Велов, Недко Минчев и Атанас Минчев, който е и зам.-директор на Спортното училище, бившият треньор Атанас Видев и бившият футболист на Хебър и ЦСКА Георги Кьосев. Неодобрени бяха и кандидатурите на представителите на феновете Илия Иванов и Тодор Банчев.

Старият Управителен съвет ще продължи да е легитимен, а Елизар Спасов да го представлява - до момента на обнародването на новите решения в Търговския регистър.

 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
only

only

05.03.2024 | 19:04

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно!/* Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?