61

Бивш капитан на "Ботев" осъден на 1 година затвор

Бившият капитан на "Ботев" (Пд) Иван Бандаловски бе осъден на една година затвор. Присъдата е условна с 3 години изпитателен срок. Бандата, както е известен във футболните среди, носеше жълто-черния екип през 2020 г.

Бандаловски бе изправен пред Темида, заради инцидент, в който главно действащо лице е осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев, който днес получи нова присъда. Тя е от 2 години и е за побой след скандал на пътя, станал през 2012 година. Издадена е от Софийския районен съд. 

Престъплението е през месец май 2012 г. Тогава Лъчезар Вутов шофирал колата си, когато Семерджиев започнал да кара своят автомобил зад него, да му присвятка с фарове и когато се изравнил, започнал да псува. На следващия ден Вутов и негови приятели видели возилото на Семерджиев в кв. “Хаджи Димитър”. Решили да разберат какво са искали от тях предния ден. От съседния блок излезли Семерджиев, бившият футболен национал Иван Бандаловски и момиче.

 Стигнало се до сбиване. Семерджиев извадил мачете и разрязал коляното на Вутов. 
После Бандаловски казал, че трябва да извикат полиция и линейка. По-късно бившият национал обясни, че другите мъже са ги нападнали, а те се защитавали. Самият Бандаловски получи условна присъда от 1 година.

 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?