Бивш играч на Ботев би брутално съдия на мач

Бившият футболист на Ботев Калоян Караджинов се замеси в грозен скандал с побой на съдия по време на мач. Инцидент доведе до прекратяване на дербито от десетия кръг на ОГ София – Запад. Очакваният иначе с огромен интерес мач между Костинброд и Торнадо Безден продължи само 21 минути.
 
При резултат 1:0 за домакините Кайо Караджинов, който бе викан и в А национала, бурно поиска обяснение от рефера Васил Цоклинов и получи жълт картон. Това ядоса гостите и те наобиколиха съдията, а капитанът Георги Георгиев се опита да избие картона от ръката му. В следващия момент Караджинов удари рефера в лицето, който се затича към съблекалнята, подгонен от още играчи. Малко след това той свири преждевременно края на мача, уточнява Витошанюз.
 
За Костинборд играят двама бивши футболисти на Локомотив Сф - екснационалът Цветан Генков и сръбският защитник Дарко Савич. 
 
Очаква се СТК на Зоналния съвет на БФС – София да присъди по-късно през седмицата служебна победа на Костинброд с 4:0. Дисциплинарната комисия пък ще привика провинилите си футболисти и ще им наложи сурови наказания. За 44-годишния Караджинов това вероятно ще сложи край и на кариерата му по аматьорските терени.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?