61

БФС спечели знаково дело срещу хората на Бербатов

БФС спечели знаковото дело срещу хората на Димитър Бербатов относно това дали Борислав Михайлов е законно избран президент на БФС от проведения на 12 октомври 2021 година извънреден конгрес, стана ясно от публикувано решение на сайта на Софийския апелативен съд. САС прекратява производството по предявените от Балкан (Варвара) искове срещу БФС и по този начин легитимира Михайлов като законно избран президент на футболния съюз.

"Със съжаление трябва да кажем, че тричленен съдебен състав на Апелативния съд с председател Теодора Кръстева и докладчик Светлин Михайлов постанови решение, което възпрепятства развитието на българския футбол и ощетява футболната общност.

За мотивите на това решение оставяме всеки от вас да направи сам изводите за себе си. Това не е крайно решение и ние няма да се откажем, защото вярваме в правотата си. Затова ще обжалваме решението пред Върховния касационен съд.

А онези, които пречат на развитието на българския футбол, на по-доброто бъдеще на българските деца и на които не им пречи да погазват закони, можем да кажем само - справедливостта ще възтържествува!

Това се отнася с пълна сила и за ръководството на БФС. Спрете да убеждавате футболната общественост, че чакате всички дела да приключат, за да свикате конгрес. Ясно трябва да се заяви, че всеки бъдещ конгрес ще обезсили решенията на предишните и делата по тях ще се окажат безпредметни", написа на профила си Бербатов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Левски 1914

Левски 1914

18.01.2023 | 08:44

Бербатов е едно ФЪРЧИЛО без гемове.

Отговори
2 0

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?