61

БФС привиква Христо Ботев за казуса "Левски"

Апелативната комисия към БФС не взе решение на днешното си заседание по жалбата на Левски срещу наказанието от един домакински мач без публика. От Комисията ще проведат ново заседание в понеделник, 3-ти октомври, на което ще бъдат изслушани представител на Левски, делегатът на мача Христо Ботев и физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов, който пострада от хвърлена бомбичка по време на дербито Левски - ЦСКА.

"Апелативната комисия счита жалбата на Левски за допустима като обхващаща съвкупност от едно решение, а именно деянието хвърляне на предмети с последствие, за което е наложено наказание имуществена санкция съвкупно в размер на 6000 лева. АК отлага вземането на решение и насрочва заседание на АК за разглеждане на жалбата по същество на 3-ти октомври, понеделник, от 12:00 часа, като кани на заседание упълномощено лице на жалбоподателя - ПФК Левски, длъжностното лице - делегата на БФС г-н Христо Ботев, и служебното лице - физиотерапевта на ПФК ЦСКА-София Иван Христов", председателят на Апелативната комисия Валери Апостолов.

"С оглед пълно запознаване с всички фактически обстоятелства по жалбата, искаме да получим всички възможни доказателства, за да можем да се произнесем по същество", разясни той.

Санкцията на Левски касае домакинството на Ботев Пловдив от 13-ия кръг на Първа лига, което трябва да се играе на 8-ми октомври.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?