Следвайте ни

БФС присъди служебно 3:0 за Ботев срещу Звезда

viber icon

3 отборни и 13 лични наказания наложи след отминалия кръг в регионалните футболни групи от Пазарджишко Дисциплинарната комисия при ОС на БФС.

На базата на решение на СТК резултатът от мача Ботев(Черногорово) - Звезда(Семчиново) е бил анулиран и от 0:3 за гостите става 3:0 служебно в полза на домакините. Причината е установен нередовен състезател в отбора на Звезда. За това деяние на ФК Звезда е наложена парична глоба от 200 лв. 

Имуществена санкция, но по доклад бе наложена на ФК Оборище II(Панагюрище). Тя е в размер на 125 лв. заради навлизане на публика на терена по време на мача на панагюрци с Локомотив(Септември). ФК Оборище II е и с последно предупреждение за лишаване от домакинство.

Глоба от 62 лв. ще заплати и ФК Чепинец(Велинград). 

Капитанът на велинградчани Николай Байраков е със спрени права за 2 срещи след отминалия мач на своите срещу Балкан(Варвара).

За по 1 среща са наказани Васил Иванов от Лозен и  Николай Пиерсафов от Брацигово. 

В Пета лига наказание от 3 мача отнесе Красимир Василев(Юнак(Ивайло), а два мача принудително ще пропусне Кирил Ангелов от Ботев(Симеоновец). 

Неговият съотборник Иван Дамянов ще пропусне 1 среща. Същата санкция получиха Георги Томов от Родопи(Дебръщица), Николай Велчев от Юнак(Ивайло), Ангел Велинов от Лесичово.

При юношите наказан за 3 мача е Юсейн Яшар от Локомотив(Септември), а Христо Илиев(Брацигово) и Стоян Стефанов(Чико-Бунара) са без права за 1 среща.

Наказаните при децата са двама - Данаил Беломачев(Оборище) и Николай Бонев(Локомотив-Септември) са лишени от състезателни права за 3 мача.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?