Следвайте ни

БФС пожали бабаитите от боя в Карлово, треньорът на "Левски" се маха отвратен ВИДЕО

Присъдиха служебна победа с 4:0 за домакините, гостите без финансова санкция

Зоналният съвет към БФС Пловдив пожали с леки наказания бабаитите, заради които бе прекратен мача "Левски" (Карлово) - Розова долина. Така мъдреците от централата на ул. Гладстон де факто поканиха всякакви гамени от аматьорския футбол да безчинстват по стадионите,  а малкото останали инвеститори да бягат надалеч от любимата игра. Чиновниците обаче си остават там, тъй като кьорсофрите и лапането им са гарантирани от таксите и ентусиазма на хората, които все още не са хвърлили кърпата.
За четири срещи е отстранен футболистът на Розова долина Калоян Петров, а Радослав Калчев за три. Капитанът на казанлъчани Димитър Вакавлиев пропуска един мач за натрупани жълти картони.


Независимо, че домакините не получиха санкции, старши-треньорът на карловци Красимир Манолов обяви, че от началото на декември се оттегля от работата си в клуба. Европейският шампион за юноши съобщи това на пресконференция вчера. Причината е, че през последните две години е разочарован от агресията на стадионите и вече не изпитва радост от футбола.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?