64

БФС оцени на 2 бона празненствата в Ботев за бронза

За два бона в джоба ще се бръкнат шефовете на Ботев, стана ясно от публикуваната сметка на Дисциплинарната комисия към БФС след мачовете от 32-ия кръг на Първа лига.

Наказанието се налага на "жълто-черните" за нерегламентирано навлизане на публика извън игрово време след мача със Славия в неделя.
Общо 38100 лева ще приберат в касата на футболната централа от провинилите се в последния кръг на Първа лига. От тях 200 лева ще внесе играчът на Локомотив Пловдив за червения си картон срещу ЦСКА 1948.

Освен това зетят на бившия бранител на "черно-белите" Румен Димитров ще пропусне следващите два мача от новия сезон, ако играе в отбор под юрисдикцията на БФС.

И сега най-любопитното: ДК констатира, че лицето Стойне Манолов не е служебно лице, а публика от ФК домакин в срещата Царско село – Локомотив София.

За опит за побой или малтритиране от публика на Царско село ДК наказва клуба с лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 10 000 лева. За неспазване изискванията за осъществяване на надеждна охрана на футболната среща ДК наказва Царско село с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Състезателят на Царско село Мбуямба-Седрик Каломбо бе наказан с  1 мач и  500 лева за изгонването му в двубоя с Локомотив Сф.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?