Следвайте ни

БФС направи предписания на 3 стадиона в Пазарджишка област

Спортните съоръжения в Козарско, Мирянци и Ветрен се нуждаят от спешни корекции

viber icon

БФС – Пазарджик е дал указания на 3 аматьорски футболни клуба от областта да приведат стадионите си според минималните изисквания за провеждане на футболни срещи. 

Това заяви шефът на местната футболна централа Спас Иванов. 

„Теренът в Козарско се нуждае от спешно рехабилитиране на тревното покритие. Поради тази причина местния ФК Родопи ще почива в първия кръг от шампионата на „А” ОФГ.

Очакваме бързо подобряване на условията в съблекалните на други 2 стадиона от областта – тези в Мирянци и Ветрен.”, допълни председателят на ОС на БФС.  

Във връзка със стартиращото след 10 дни ново футболно първенство той припомни, че домакините на всички мачове трябва да направят потребното за спазване на епидемичните мерки -  дезинфекция на скамейки, общи части, съблекални, бани и тоалетни, микс зона.

Охраната и делегатите на двубоите ще следят да не се допуска публика около пейките на резервите. Очаква се и РЗИ да направи проверка по всички спортни съоръжения.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?