Следвайте ни

Без пловдивчани в младежкия национал

Нито един футболист от пловдивски отбор не попадна в младежкия национален отбор за европейските квалификации срещу Сърбия и Латвия. Първата среща е на 10 октомври, а втората - на 15-ти.

В списъка на селекционера С. Димитров попаднаха 20 футболисти, като между тях има играчи, които са и в разширения състав на мъжкия национален отбор, съобщи официалния сайт на БФС. Както е известно, след съвместно решение на двата щаба, футболистите до 21 години, които влизат в плановете и на Балъков, и на Димитров, ще подсилят младежката формация, за да трупат международен опит и да помогнат на отбора в предстоящите важни изпитания.

Ето и списъкът на Александър Димитров:
Даниел Наумов, Иван Дюлгеров, Петко Христов, Валентин Антов, Алекс Петков, Иван Турицов, Виктор Попов, Лъчезар Котев, Илия Юруков, Светослав Ковачев, Кун Теменужков, Калоян Кръстев, Станислав Иванов, Мартин Минчев, Доминик Янков, Стефан Гаврилов, Ивайло Найденов, Тонислав Йорданов, Ангел Лясков, Георги Русев.

България U21 стартира подготвителния си лагер на 6 октомври. Първият двубой на младите „лъвове“ е на 11 октомври от 19:00 ч. срещу Сърбия на стадион "Славия" в София. На 13 октомври в 10:00 ч. с полет от летище "София" тимът заминава за Рига, където два дни по-късно от 18:00 ч. излиза срещу състава на домакините.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?