Следвайте ни

Без нови болни от COVID в Хебър, отборът поднови тренировки

viber icon

От ФК Хебър се похвалиха с отлична новина. Нови болни от коронавирус състезатели, треньори или служители на клуба няма.

Това са показали направените снощи от лаборанти на „Уни Хоспитал”(Панагюрище) тестове. Взети са общо 45 проби – всички до една отрицателни.

От Хебър побързаха да уточнят, че обявената чрез съобщение на РЗИ – Пазарджик до медиите информация от тази сутрин, за заразен с COVID-19 футболист на клуба е стара и се отнася към резултатите от направените в началото на седмицата тестове. Тогава с коронавирус бяха установени първоначално трима състезатели, а по-късно излезе положителна проба на 4-ти футболист.

Към днешна дата всички лекуващи се са в отлична кондиция и карат домашната си изолация. Трима от болните нямат никаква симптоматика, като само в началото единия от тях е имал температура. Оплакванията на четвъртият лекуващ се от вируса състезател към момента са свързани само с липса на вкус. 

От днес заниманията на мъжката представителна формация са подновени, а насрочената за утре контрола с Гигант(Съединение) очаквано е отменена. 

„Радвам се, че няма повече болни и ще можем да подновим веднага тренировките. След принудителната тридневна почивка сега за нас най-важното е отново да тренираме пълноценно. Надявам бързо да влезем в ритъма, който имахме до 21-ви и да не губим повече инерция до началото на първенството. Ще чакаме бързо възстановяване на 4-те момчета, които в момента са на домашно лечение”, коментира старши-треньорът на Хебър Николай Митов.    

  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?