61

Без ексцесии и с "Искаме си Колежа" мина протестът на феновете на Ботев

Без ексцесии и среща с градската управа премина протестът на феновете на Ботев Пловдив пред Общината. Стотина привърженици се събраха пред фонтаните. Преди два дни те отправиха в писмен вид пет въпроса и поискаха кмета Здравко Димитров, строителят на стадион Христо Ботев Илиян Филипов, заместник кмета Пламен Райчев и надзорникът Атанас Ангелов да отговорят.

От Общината предварително казаха, че няма да присъстват на протеста и вчера дадоха своите отговори, които обаче не задоволиха жълто-черната общност и тя не се отказа от протеста. От МВР не дадоха разрешение, но привържениците финтираха, че се събират да празнуват Денят на независимостта.


Пред общината имаше засилено полицейско присъствие и до ексцесии не се стигна.

Пламен Райчев вчера обяви пред marica.bg, че всички поправки на проекта за стадион „Христо Ботев“ вече са входирани в Община Пловдив, която ще ги предаде на изпълнителя на обекта в електронен вариант, а до края на седмицата – и на хартиен носител. Това стана ясно на традиционната седмична оперативка между кмета Здравко Димитров, Райчев, проектанта на стадиона арх. Георги Савов, надзорника Атанас Ангелов, ръководителя на проекта от страна на Община Пловдив инж. Атанас Чилингиров и представители на фирмата-изпълнител.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кибик

Кибик

22.09.2022 | 20:52

По другите медии пише 300-500 присъствали, а Дончо явно може да брои до 100.

Отговори
1 3
Киро Попов

Киро Попов

23.09.2022 | 09:34

Кибик, ако въобще можеш да броиш, ще видиш, че Дончо е прав.

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?