61
Следвайте ни

Бербо показа как БФС шантажира клубовете

viber icon

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов публикува в платформата си Р-Еволюцията е тук нова порция недопустими нарушения на актуалното ръководство на централата. Бербатов посочва как клубовете са подканяни да подпишат документ, според който самите те не искат да има обжалване. 

Ето какво пише Димитър Бербатов в своята позиция: 

Действията на ръководството на БФС от жалки стават смехотворни. Факт е поредното безумно действие на ръководството на БФС. На зоналните съвети на БФС е възложена задачата да започнат събирането на писма от клубовете без никаква правна стойност и с напълно неадекватно съдържание. 

Безумието се състои в това, че по същество с въпросните писма БФС изисква от своите членове да изкажат несъгласие и да се откажат от правата си по устав и ​закон.

Така от клубовете се изисква настойчиво да подпишат писма, с което заявяват несъгласие с обжалването на Конгреса от 12.10.2021 г. с аргумента, че членството на новите клубове е от важно значение за развитието на футбола. И един съвет - не притискайте ръководителите на зоналните съвети с подобни „задачи“ само защото получават заплати от БФС. Не ги поставяйте в подобно унизително положение, защото това са хората, чиято работа се заплаща най-ниско, а на тях се крепи провеждането на първенствата и турнирите."

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?