Бербо: Не трябва да се надиграваме с Англия

Бившата звезда на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира пред британското издание Mirror какво очаква от предстоящия мач България - Англия от квалификациите за Евро 2020. Нашите приемат “Трите лъва” на стадион “Васил Левски” в София в понеделник, след като миналия месец Хари Кейн и компания ни надиграха с 4:0 на “Уембли” в Лондон.

“Резултатът не беше добър за нас - направихме грешка при първия гол. Трябва да коригираме тези грешки. Всичко опира до това да сме концентрирани, когато топката е в нас. Това е важно, защото играчите на Англия са много активни. Притискат те и те принуждават да бъркаш. А когато се изправяш срещу бързаци като Рахийм Стърлинг, Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, може да имаш проблеми”, споделя Бербатов.

“Гарет Саутгейт разполага с вълнуващ отбор, който играе интелигентен и интересен футбол. Това се вижда от начина, по кйто се движат топката и играчите. Така че трябва да бъдем много внимателни - да контролираме топката и ако пред нас се открие шанс - да се възползваме от него. На терена ще бъде в общи линии същият състав, който игра и на “Уембли”. Мисля, че вероятно повече ще се защитаваме, защото ако тръгнем да се надиграваме с Англия, чакат ни големи проблеми”, добавя Бербатов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?