1553
Следвайте ни

Бербатов e убеден: Ще има нов конгрес

viber icon

"Има голяма вероятност да има нов конгрес. Това ще го оставя на адвокатите. Те работят усърдно върху това". Това обяви във фейсбук кандидатът за президентския пост в Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който оспорва легитимността на победата на Борислав Михайлов на извънредния конгрес във вторник.

Михайлов бе обявен за победител след гласуването с 241 гласа, въпреки че преди това водещият на конгреса Камен Костадинов обяви, че за победа на първи тур за нужни 242 гласа. Именно поради това Бербатов, който получи доверието на 230 клуба, и неговият екип смята да оспорват победата на Михайлов в съда.

"Най-хубавото беше да видя, че клубовете виждат алтернатива при гласуването. Видя се, че има още несигурни клубове. Но сега, с това, което стана, се вижда, че се иска промяна и има хора, които работят за тази промяна. Няма да се откажем, продължаваме, защото това, което показахме в последните шест месеца е, че искаме да работим за доброто на българския футбол", написа днес Бербатов в социалните мрежи. 

Коментари (1)

Христолов

Христолов

15.10.2021 | 16:27

Бербатов е прав, според устава на БФС базата за изчисляване на болшинството са присъстащите делегати. Боби да пие една студена бира и да си обира партакешите! Егати алкохолика!

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?