Белия обеща: Никакво подценяване!

Старши-треньорът на Ботев Николай Киров призова възпитаниците си да не подценяват днешния реванш срещу Партизани. Двубоят е от 20 часа на стадион Лазур в Бургас, а канарчетата имат комфортна преднина от победата с 3:1 в Тирана. "Независимо че постигнахме добър турнирен резултат в първия мач, ние се готвим за сериозен двубой в реванша утре. Не си правим илюзии, че ще ни е леко. Искаме да затвърдим добрите впечатления, които оставихме в първата среща и най-вече целта ни е да отстраним Партизани", каза Белия.

"С екипа ми работим върху това нашите състезатели да бъдат настроени по най-добрия начин от психологическа гледна точка и да не допуснем подценяване. Познавайки футболистите, очаквам и се надявам, че те ще подходят сериозно и отговорно към двубоя", допълни той.

Киров заяви още, че преднината от първия мач няма да бъде причина Ботев да подходи предпазливо в реванша, а "жълто-черните" ще останат верни на своя стил, подчинен на атаката.

"Ние сме отбор, който обича да владее топката и да контролира мача като цяло. Няма да изневерим на нашия стил на игра и се надявам този стил да се окаже успешен и утре. Кадровите ни проблеми са свързани с контузията на Радослав Терзиев и отсъствието на Фернандо Виана. Бразилецът работи по индивидуален план, за да навакса пропуснатото в подготовката и очаквам скоро да бъде готов за игра.

Разчитаме на подкрепата на нашите верни фенове. Надяваме се на трибуните да има доста хора, които да си тръгнат доволни след срещата", каза Киров.

Специалистът, който със спечелената Купа на България изведе Ботев до първи трофей след 36-годишна пауза, призна че иска да подсили тима с привличане на още един офанзивен футболист.

"Търсим офанзивен футболист, но няма да коментирам имена. Няма да избързваме с решението кой играч да привлечем. Със завръщането на Виана състава е почти окомплектован, но определено искаме да вземем още един атакуващ играч", завърши той.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?