Следвайте ни

Белия: Доволен съм, обичам Ботев

viber icon

Треньорът на Арда Николай Киров бе доволен от победата над Ботев, но предпочете да не дава свобода на емоциите си. "Благодарен съм за наградата за треньор на 2020-та, но това вече е минало. Не се вглабявам в тези неща. Важното е да продължим да работим добре. Днес седяхме по-добре през по-голямата част от мача. Пред нашата врата, освен от статични положения, нямаше положения, а ние можеше дори и 3-ти да вкараме. Доволен съм“, започна той. 

„Намерихме заместници на напусналите. В защита не изпитвахме трудности днес, но ще продължим да развиваме играта си. Има все още доста неща, които трябва да подобряваме. Точността в подаванията и бързината на преходите. Има доста какво да се прави, но победата е важна за самочувствие“. 

„Никога не съм криел, че имам сантименти към Ботев Пловдив. Пожелавам им искрено успех в новия им път. Никога не деля противниците у нас, винаги може да станат грешки при подценяване. Всички отбори са равностойни, така че трябва да се подготвим за следващия мач подобаващо“, завърши Киров. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Стрямалийска бултра

Стрямалийска бултра

12.02.2021 | 21:07

Бат Ники искрено ти благодарим.И с Локото на победи и с Арда .Вечно твой Стоян канара.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай