Следвайте ни

Белия: Дали оставам? Питайте собственика

viber icon

Разочарован от петата поредна загуба бе треньорът на Ботев Николай Киров. Белия бе аплодиран от жълто-черната публика въпреки поражението за Купа на България и неудачите през последния месец. „Подкрепата на публиката не е само към мен, а за целия отбор. Искам да им благодарим на феновете за това, което направиха на 15 май във финала. Със сигурност ще ги зарадваме за в бъдеще. Моят пост? Не коментирам преди 29-и май, първо трябва да се видя със собственика”, заявиКиров.

Отборът е още в шок след загубата във финала. Нормално е след тези големи очаквания. След такова разочарование е много трудно да се върнеш за максимално кратко време. Все пак казах на момчетата, че футболът е една игра – не се ли наслаждаваш, няма как да се постига нещо по-сериозно. Трябва да се връщаме в играта”, заяви Киров. „Когато не искаме да играем с топката, няма как да създадем положение. Това е нашият голям момент в момента. Просто по най-бързия начин трябва да дойде паузата, за да изчистим грешките.”

„Статистиката говори много, тя е един от точните критерии. Насочихме вниманието изцяло върху Купата на България. Може би там е разковничето. Особено след елиминирането на ЦСКА се видя, че нямаме шанс да постигнем нещо повече в първенството. Затова и подходихме по такъв начин.”

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (3)

1926

22.05.2019 | 20:36

ЖЪЛТА ТИШИНА!!! УНИЗЕНИ,РАЗГРОМЕНИ,НАЕБАНИ,НАСРАНИ ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!! ЗАКРИВАЙ!!!

Отговори
0 0

Rumen

22.05.2019 | 00:27

Така се получава, когато слагаш тигана на печката, а рибата е все още във водата ! Всеки отбор може да бъде победен в един мач, и то финал!

Отговори
2 2

красота,вяра,ПЕТА

21.05.2019 | 22:07

За какво ви беше това класиране в шестицата,който не ви хвана,той не ви го сложи... Финала ще го помните още дълго,дълго!! ЗАКРИВАЙ!!!

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?