Байерн докосва четвъртфиналите с бой над младоците от Челси

Наполи и Челси ще си разчистват сметките на Камп Ноу

Байерн почти си осигури участие на четвъртфиналите в Шампионската лига, след като безмилостно напердаши с 3:0 младия отбор на Челси. Лондончани играха вдъхновено и пропуснаха своите шансове през първата част, но след почивката баварската машина бе безмилостна срещу неопитните играчи на Франк Лампард. 
Серж Гнабри в 51-ата и 54-ата минути даде комфортна преднина на гостите, а Робърт Левандонвси в 76-ата оформи класиката. На реванша сините ще бъдат и без Маркос Алонсо, който си изработи безумен червен картон.


Барселона и Наполи ще решават изхода от битката за място на четвъртфиналите на реванша на Камп Ноу, след като на Сан Паоло завършиха 1:1. Дрис Мертенс откри за домакините в 30-ата минута, а Антоан Гризман в 57-ата изравни. Минута преди края на редовното време Артуро Видал си заработи в рамките на 30 секунди изгонване с два жълти картона и се наложи каталунците в добавено време да се оттеглят в глуха защита. За тяхно нещастие малко преди последния сигнал, заради контузия бе сменен Жерар Пике.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?