Батков дава 15 процента от Левски на феновете

Собственикът на Левски Тодор Батков се договори с феновете на "сините", като се очаква до края на годината да бъдат прехвърлени 15% от акциите на клуба на тръст "Синя България". Това обяви председателят на УС на тръста Васил Колев.  

"Тодор Батков ще даде специална пресконференция във вторник на "Герена", където ще даде всички подробности. Разговаряхме най-вече за четири точки, като ще има вдигане на уставния капитал и тогава тръстът ще може да получи 15% от акциите. Ще има нов управителен съвет към декември, като се очаква човек от НКП и човек от тръста да влязат, за да не бъде управлявано еднолично от Батков. Това ще бъде гарант, че всичко ще бъде прозрачно", коментира Колев.

Левски ще проведе Общо събрание между 15 и 20 декември. Очаква се на него да се увеличи капиталът на дружеството. По този начин ще се увеличи делът на мажоритарния собственик и ще отпаднат задълженията, които Левски има към Тодор Батков.

Адвокатът посрещна в своята кантора на улица "Алабин" представителите на НКП и тръст Синя България в 11:30 часа. Прецедателят на УС на "Синя България" Васил Колев и още двама представители бяха от страна на тръста, Владимир Владимиров - Гугутката и още двама привърженици бяха представители на Националния клуб на привържениците на "сините".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?