Следвайте ни

Бърза помощ за арестуван от Ботев, бият му инсулин

Феновете минават само с глоби, родители чакат пред I РПУ в София

viber icon

Линейка на "Бърза помощ" тръгна преди малко от I РПУ в София, където са повечето от арестуваните фенове на Ботев Пловдив покрай гостуването на ЦСКА-София снощи. Екипът е пристигнал да бие инсулин на запалянкото, който е диабетик. Лекарството му е доставено от роднини, не е имало застрашаващо състояние, обясниха дежурните пред "Марица".

На последния етаж в I PПУ в София в момента текат разпитите


По неофициална информация в районното, което по традиция прибира арестуваните покрай мачове на "Армията" и "Васил Левски", е приютило за нощта 9 от бутрасите. Останалите 6 са пръснати по други участъци. "Марица" научи, че вероятно петима са били освободени още снощи.


Баща и съпруга чакаха пред 1 РПУ, но не пожелаха да бъдат снимани от репортера на "Марица". "Дошъл съм да прибера сина. НА 30 години е, нека му е за урок. От една година не беше стъпвал на мач на Ботев, реши вчера да ходи с приятели", обясни пловдивчанинът, който беше в добро настроение.


В момента протичат последните разговори между полицаите и арестуваните. УНиформените не скриха, че всичко ще се размине с административни глоби. Възможно е само един от феновете на Ботев да стигне до съд. Очакваме официална информация.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?