Бандаловски изуми с разкритие за заплатата на Феро в Ботев

Изгоненият от Ботев защитник Иван Бандаловски продължи с шокиращите си разкрития за неуредиците в клуба. Бившият национал останал изумен, когато разбрал, че го гонят. Той съобщи и срещу каква сума се разписва треньорът Ферарио Спасов, по чието предложение Бандата и капитанът Лъчезар Балтанов бяха разкарани.

"Имам 21 мача като титуляр за клуба. Играл съм всички мачове без смяна. След злополучния мач с Монтана видяхме, че г-н Ферарио Спасов си подава оставката пред цяла България. Имаше среща между г-н Караславов, хора от новото сдружение и старото. Изведнъж дойде ръководството и казаха, че имат решение Бандаловски и Лъчо Балтанов да бъдат отстранени от отбора. Целият отбор беше в шок. Питахме какво става и г-н Караславов ни каза, че сега не може да каже. Отборът не искаше да тренира. С Лъчо им казахме да излизат да тренират. Беше неуважително. Не ни казаха за какво става въпрос", заяви пред телевизия Спартал Бандата. 

 
"Отидохме да обсъдим ситуацията с Караславов и той ни каза, че треньорският екип е решил единодушно да отстрани Лъчо и мен. Попитахме каква е причината, но Асен Караславов ни каза, че решението е на Ферарио Спасов. Вчера питахме Ферарио, а той прехвърли вината върху друг. Изобщо не знаем за какво става въпрос. Казах му да бъде мъж и да каже за какво става въпрос. Той нито веднъж не пое отговорност и не каза нещата в очите. Разбрахме, че той не си е подал оставката в отбора, а само пред телевизията. Имаме информация и от други хора в клуба, че причината е голямата заплата, която взима г-н Спасов. Той взима 15 000 лева, което е много за българските стандарти. Не иска да напусне сам, а да е уволнен заради голяма неустойка. Този човек не си държи на думата и иска да обвини друг за неговите несполуки. Спасов е един от най-големите виновници за случващото се в отбора. Физически сме много зле, никой не знае къде се намира на терена". 


 
"Нормално е да има импулс, когато има нов отбор. Имаме три тренировки. Тактики не се тренират и физика. Тренировъчният процес е несериозен. Други хора като Неделев, Шоколаров и Генев също могат да бъдат нарочени. От Неделев очакват пари, за разлика от Генев и Шоколаров. Тези хора не са мъже и не ти казват нищо в очите. Аз винаги съм в игра. Изведнъж това дойде като гръм от ясно небе. Горе-долу бяха добре нещата преди г-н Самуилов да напусне. Г-н Караславов си е подал оставката, но няма кой да му я приеме. Г-н Благов държи нещата организационно. Има 200-300 фенове на Ботев, които правят това нещо. Те изгониха г-н Самуилов с транспаранти. Г-н Палийски също е дал много пари на Ботев през годините. Влизат г-н Гиздаков и г-н Златев, които на 30 въпроса ни отговориха, че вървим по пътя на Левски. Питахме го какъв ще бъде пътят, а те ни казаха, че нямат пари и тепърва ще търсят спонсори. Разбрах, че дори нямат пари да направят одит в клуба. След това щели да кажат какво става в клуба, но сме тръгнали по пътя на Левски".

"Казахме на Гиздаков да отива при г-н Самуилов и да го моли да си връща акциите. Не е реално някой да ти казва как да си харчиш парите. Моделът "бащица" много трудно може да бъде променен. Дори Звезда и Партизан имат богати спонсори, които наливат пари. Шансът е или г-н Самуилов да се върне, или да дойде някой спонсор. Сега няма никаква атмосфера в отбора. Не знам какво иска да направи това ново ръководство. Г-н Гиздаков има бизнес с трима работници. Не виждам как ще издържа Ботев. В България има всякакви болни хора".

"Треньорското ръководство играеше и двойна игра заради тея заплати. Мисля, че са малко нереални тези заплащания. Никой му няма респект вече на Спасов. Никой не иска той да е треньор на Ботев вече. Ние сме изкупителните жертви. Тошко Неделев също ще е такава, но го гледат като златна кокошка и се надяват да вземат някакви пари. В касата има 20 000 лева. Чакат се някакви пари от Коко Илиев, с които да се погасят две заплати".

"Аз не искам да се харесам на всички, а само на хората, които ме уважават. Бултрасите са едни от най-добрите фенове в България. Те дават всичко за Ботев. Това са истинските ботевисти, а не някакви, които искат да стават известни по форумите. Аз едва ли ще се върна, каквото и да стане. Разбрали сме се за пари, ама дали ще има изобщо в клуба. Никой не иска да даваш 4-5 милиона и да те псуват. Аз исках само да кажа каква е ситуацията в клуба".

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?