64

Балтазар: Трудна, но сладка победа над Черно море

Наставникът на Ботев (Пловдив) - Бруно Балтазар сподели впечатленията си след победата над Черно море с 2:1 и говори за трансфера на Тодор Неделев в Лудогорец.

"Имахме тежка седмица за футболисти, фенове и ръководство, но трябваше да останем концентрирани и да се подготвим за тежък мач. Винаги е много трудно да се играе тук срещу Черно море. Знаехме как5tv да използваме слабите страни на Черно море. Ударихме две греди и вкарахме два гола. Трудна, но сладка победа.

Винаги искаме да вкарваме, но признавам вкарахме в ключови моменти от мача. Това ни даде увереност. Това беше като шахматен двубой между мен и Илиан Илиев. От тактическа гледна точка това беше много интересен двубой.

Борихме се много, страдахме много, но това беше много солидно представяне от нас за трите точки.

Нека започна оттам. Тодор Неделев е най-добрият играч, когото съм тренирал, но като баща и човек разбирам избора, който той направи. Той имаше възможности да избира. С оглед на това, което му се случи последните две години, го разбирам. Нека бъдем честни, не можем да се съревноваваме с Лудогорец относно финансовите възможности. Това, което е важно сега, е бъдещето. Тодор Неделев е едно от най-големите имена в историята на Ботев Пловдив, но животът продължава. Няма треньор, играч или член на ръководството на Ботев, който да не може да бъде заменен", каза Балтазар относно горещата тема около Ботев - напускането на Неделев в посока Разград.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
1111111

1111111

05.03.2023 | 13:56

НЯМА И ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН. МНОГО СКОРО ИДВА И ТВОЯ РЕД!

Отговори
0 0

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?