64

Балтазар след мача със Славия: Промените в клуба са опустошителни

Целта пред мен бе да спечеля баража за Европа, но промените в клуба и в състава ни са опустошителни, констатира треньорът на Ботев Бруно Балтазар след загубата на тима му от Славия в София с 1:0.

"Треньорите живеят с резултатите на своите футболисти. Не помня да съм правил толкова лоши резултати през кариерата ми. В следващите мачове трябва да спечелим. Ще се борим за всяка една точка. Благодаря на феновете, те са великолепни и не заслужават такива резултати. Откакто съм тук, във всеки един мач имахме добри ситуации. Създаваме, но не успяваме да реализираме. Работим много по завършващата фаза, за да дадем шанс на футболистите, но не се получава. Ще продължим да го правим", добави той.

"Аз съм просто един работник, който дойде тук, за да намери решенията. С тези футболисти ние трябва да печелим и да сме в Топ 4 на първенството. Целта ни беше бараж за Лигата на Конференцията. За нас е най-добре сезонът да завърши час по-скоро. Това е сезон, от който трябва да си извлечем поуки. Феновете на Колежа заслужават нещо по-добро от нас", каза още Бруно Балтазар.

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 4 оценки
4.5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
1912

1912

14.05.2023 | 10:23

Да те питам защо не играе Херман а пускаш холандеца който е на ниво В група

Отговори
9 0
Колежа

Колежа

14.05.2023 | 09:48

Феновете искат, футболистите не могат... Важното е че, имаме най-хубавия стадион. Пък каквото, такова.

Отговори
11 2

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?