64

Балтазар: Ще се радвам, ако Бароан остане и напролет

Зимният трансферен прозорец е кошмар за всеки един треньор, и аз не правя изключение, но се надявам, че всичко ще е наред преди старта на първенството, каза треньорът на Ботев Бруно Балтазар след края на контролата (0:0) с Ботев (Враца) в Коматево.

"Говорих с Антоан Бароан, той се чувства щастлив тук и иска да играе. Видяхте, че в първия си мач под мое ръководство, той се стара много във всички фази на играта. До края на трансферния период има време и всичко може да се случи с Антоан, но аз ще се радвам, ако голмайсторът на отбора ни остане и напролет с нас.

Относно четиримата липсващи е ясно, че трансферната политика на клуба е много важна. Аз искам в отбора си само играчи, които искат за играят в Ботев. Каращият проби Диакате е перспективен футболист, който може да играе и като дефанзивен полузащитник, но на този етап няма как да остане в отбора.

Мачът е първи, в който не получихме голове. Голямата ни радост е завръщането на Тодор Неделев след 242 дни. Желанието му беше да изиграе пълно 90 минути, но има време. Антоан Бароан и Джеймс Етоо записаха първите си минути в игра, което също е радостно.

Не съм доволен от това, че не създадохме достатъчно голови положения, както беше срещу Урал и Спартак Москва, но ще наваксаме. Имаме още една седмица работа и е достатъчна да се подготвим за мача от първенството идния петък", завърши Бруно Балтазар.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?