Балтанов: Подкрепям Бандата, но никога няма да тръгна срещу Ботев ВИДЕО

Халфът на Царско село Лъчезар Балтанов, който бе изгонен от Ботев преди седмица коментира, че не би се зарадвал, ако вкара гол срещу бившия си тим.
„Дал съм много на Ботев и той е дал на мен. Постигнахме добри успехи. Случилото се е случило, не е приятно, но няма да се връщаме назад. Не се почувствах приятно, но явно в България стават такива неща, независимо какво си направил. Да сме живи и здрави, приех ново предизвикателство", сподели Балтанов в актуално студио Дерби пред спортния гуру от Вълчедръм Георги Симеонов (Мейса).

Запазвам коректност спрямо Ботев (Пд), защото в този клуб ми минаха едни от най-хубавите години. Бях капитан в последните 4 години и оставих много приятели. Вече съм на половина пловдивчанин – животът ми е там, семейството ми е там. Винаги ще уважавам този клуб. Това, че Бандата е казал нещо – той си е по-директен. Аз го подкрепям, но аз никога няма да атакувам Ботев.

С Бандаловски ни казаха едва ли не, че трябва да си тръгнем. Това е причината.

Ще дам всичко от себе си за Царско село в бъдещ мач с Ботев (Пд). Ако вкарам гол обаче, няма да се зарадвам“, коментира Балтанов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?