Авторитетен сайт нареди Мартин Камбуров до Меси и Джейми Варди

Най-авторитетният руски спортен сайт sports.ru обърна специално внимание на българския нападател Мартин Камбуров, който през новия сезон ще играе за ЦСКА 1948. В материал, посветен на голмайсторите на първенствата на Европа, колегите нареждат легендата на Локомотив Пловдив до Лионел Меси и Джейми Варди. Те отбелязват, че най-добри реализатори са футболисти, които са над 33 години.

"Той е почти на 40 години, а не спира да бележи", възхищават се от Камбуров колегите от sports.ru. "Мартин е отбелязал 112 гола в последните 7 сезона, след като е навършил 32 години", допълва изданието и напомня, че бившата голяма звезда на Русия Денис Давидов не е успял да пробие в българското първенство.

"Това ме зарадва , това ме държи...! Умея да бележа голове на всякъде из България - 114 гола за последните 7 години - това добре ли е...? Знам ,че мога и още ...! Нищо не е приключилo....! Най -доброто тепърва предстои ...!", написа на профила си във Фейсбук Мартин Камбуров в отговор на материала в руския сайт.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?