61

Атлетико изхвърли Ман Юн, Бенфика шокира Аякс в Амстердам

Атлетико Мадрид и Бенфика се класираха за четвъртфиналите в Шампионската лига след победи с по 1:0 като гости над Манчестър Юнайтед и Аякс.

На Олд Трафорд Червените дяволи претърпяха поредния си провал през този сезон и не успяха да се възползват от равенството 1:1 в Испания. Единственият гол в срещата падна в края на първата част. В 41-ата минута Коке центрира на втора греда, където Ренан Лоди с глава матира Давид Де Хеа. Домакините имаха много сериозни претенции за извършено нарушение срещу Антони Еланга преди да започне нападението на "дюшекчиите", но реферите на терена, както и тези във VAR стаята не видяха нищо нередно срещу шведа и играта продължи, след което дойде единственият гол в срещата.

Бенфика поднесе най-голямата изненада на осминафиналната фаза на Шампонската лига, надделявайки с 1:0 в реванша на "Йохан Кройф Арена". Първият мач завърши 2:2, така че днес щеше се реши абсолютно всичко. Двубоят вървеше към продължения, но в 76-а минута звездата на гостите Дарвин Нунес вкара решителното попадение. До края на мача гостите задържаха крехкия си аванс и стигнаха до така бленувания четвъртфинал. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?