61

Атанас Драмов: Всеки гол на Митко Илиев е шедьовър

Атанас Драмов, един от най-успешните треньори в историята на пловдивския Локомотив, засипа с хвалби Димитър Илиев. Последният бе на познатото високо ниво срещу Пирин и голът му донесе първата победа на Локо у дома през това първенство.

„Митко Илиев си е Митко Илиев. Той е богатство за Локомотив, а головете му винаги са изработени и за учебник. Така беше и срещу Пирин. Сякаш предварително знаеше как да обработи топката и къде да я насочи, за да не остави шанс на вратаря“, заяви за Nostrabet Атанас Драмов. „Хубаво стана, че победихме отбор като Пирин, който също се нуждае по най-бързия начин от точки. Взехме глътка въздух и се надявам да вземем своето и в следващия домакински двубой с ЦСКА 1948 в петък“, каза още Драмов.

„Иначе съм загрижен за Локомотив, очевидно му трябват и нови попълнения. Остават много мачове и дано успеем да наваксаме изоставането и да влезем в шестицата. Пожелавам успех на футболистите и се радвам, че в треньорския щаб са специалисти, свързани като играчи с едни от най-големите успехи на нашия любим клуб“, допълни Атанас Драмов.

През далечната 1983 година като треньор на Локото Драмов носи първия трофей в историята на клуба. Във финалния мач на Националния стадион „Васил Левски“ воденият от Христо Бонев тим побеждава Чирпан с 3:1 след голове на Христо Сотиров, на самия Бонев и Едуард Ераносян и вдига Купата на България.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Митко Дузпата

Митко Дузпата

21.10.2021 | 12:29

Всяка моя дузпа също е шедьовър - питайте вратарите, колко добре ги уцелвам.

Отговори
0 0
Уточнение

Уточнение

20.10.2021 | 18:38

Доньс,направил си една малка грешка,през 1983 година "Локомотив"печели първия в историята си трофей-"купата на съветската армия" която тогава е второстепенен турнир.Купата на България печели "ЦСКА" победил "Спартак"Варна с 4-0.Финалът се игра в Пловдив на стадион "9 септември."Спартак"Варна като финалист играе за КНК а"ЦСКА" като шампион за КЕШ.Нека бъдем точни.

Отговори
4 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?