Атаката на Локо ще влиза в правия път срещу Витоша днес

Локомотив (Пловдив) има златния шанс да се завърне към победите в шампионата, след като днес се изправя срещу последния в класирането Витоша (Бистрица). "Смърфовете" допуснаха загуба в предния кръг срещу Берое с 0:2 и сега ще искат да се реваншират пред феновете си.

При победа днес Локо ще излезе еднолично на второто място в класирането. През седмицата отборът на Бруно Акрапович успя да се класира за полуфиналите за Купата на България след като победи без проблеми втородивизионния ЦСКА 1948 с 2:0.

Гостите от Бистрица са в лоша серия от 5 загуби, а в последния кръг допуснаха цели 6 попадения от Етър.

Наставникът на "черно-белите" няма да може да разчита на голяма част от основните си футболисти. Мартин Луков, Милош Петрович и Петър Витанов са контузени, а Парвиз Умарбаев и Миховил Клапан са болни. Давид Малембана пък е наказан. Все пак в предни позиции се очаква да започнат Анте Аралица и капитанът Димитър Илиев.

Витоша няма нито една "суха мрежа" в досегашните си 23 мача. Под ръководството на новия старши треньор Асен Букарев отборът записа три поредни загуби - 0:1 от Царско село, 1:2 от Берое и 2:6 от Етър. Именно младият специалист като, че ли вече е хвърлил бялата кърпа и оставането на тима в елита изглежда илюзорно. Единственият, който ще отсъства за бистричани е централния защитник Евгени Зюмбулев.

Снимка: LAP.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?