Следвайте ни

Арестуваха Мартин Камбуров

Голмайстор номер 1 в историята на Локомотив Пловдив и настоящ играч на Берое Мартин Камбуров е бил арестуван днес следобед от "Общинска полиция" пред дома му на ул "Сава Муткуров".

Футболистът паркирал неправилно модерния Фолксваген Бийгъл на гаджето си Гери и отскочил за малко до дома си. След 10 минути Камбуров се върнал при колата и с изненада установил, че на стъклото му е залепен фиш и са сложени скоби на гумата. Камбуров звъннал на указания телефон и след малко пред дома му се появили служителите, които са го санкционирали.

Според информаторките ни от Кършияка, Камбуров започнал да се държи агресивно и общинските служители били принудени да повикат полиция. Афектираният Камбуров обаче продължил с агресивното си поведение и пред органите на властта. Цялата препирня била заснета с мобилен телефон от ненадейно появил се съсед на Камбуров, който също вербално провокирал полицаите. Той отказал да се легитимира пред полицаите, които настоявали да не ги снима.

По тази причина в момента Камбуров и комшията му са в ареста на 3 РУ на МВР Пловдив.

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (5)

ereeerwerwer

27.05.2019 | 00:05
4 0

Дано поне е ял бой. Крайно време е на полицаите да им разрешат да отстрелват такива безполезни индивиди. Искам да видя в нормална държава - как няма да си плати паркинга, ще се държи арогантно, и ще "замерва полицаите с пари"...

kdjs

27.05.2019 | 00:05
2 0

Дано поне е ял бой. Крайно време е на полицаите да им разрешат да отстрелват такива безполезни индивиди. Искам да видя в нормална държава - как няма да си плати паркинга, ще се държи арогантно, и ще "замерва полицаите с пари"...

Така е

26.05.2019 | 22:08
1 6

Пловдивските милиционери ги е страх от циганите и гледат да трупат точки от Марто.

3то педали

26.05.2019 | 20:15
3 1

А защофне глобяват йорданеца че големият му джип е все на тротоара и майки с колички не могат да минат . Да ама не . Той им плаща и те си затварят очите . А ареста на " приятелят на камбуров " пак е поръчка на йорданеца заради парка на санкт петербург . Смрам ни е от вас , тоспода от 3то . Не забравяйте че заплатите са ви от нас а от подкупите лекарства да се купите .

26.05.2019 | 19:58
9 0

Новият "ЕЛИТ" на нацията! Пфууууу!

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?