Следвайте ни

Арестуваха Диего Марадона

Мега звездата на световния футбол Диего Марадона бе арестуван в Буенос Айрес. Властите закопчали Божията ръка на летище "Есеиса", след като към тях е подадена жалба от бившата му съпруга Росио Охеда.

Доня Росио е завела иск към аржентинеца на стойност 6 милиона долара, които тя претендира като компенсация за шестте години, през които двамата делили един покрив. Освен паричната санкция, Охеда иска и имот в Палермо. 

Все пак адвокатът на Марадона - Матиас Морла реагирал мигновено и го освободил от ареста. Делото, което се води срещу него, е насрочено за 13 юни, но на него Диего няма да присъства, тъй като ще се завърне в Мексико, за да продължи работата си в местния втородивизионен Дорадос.

В съда аржентинецът ще бъде представляван именно от своя адвокат. Малко след инцидента Божията ръка пусна снимка в социалните мрежи, на която пътува за своя дом. 

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?