Арда изпусна Славия, по-интересно ще е на Овча купел ВИДЕО

Арда и Славия завършиха 0:0 в първия полуфинал от турнира за Купата на България и оставиха за Овча купел развръзката от сблъсъка. Домакините от Кърджали направиха множество пропуски и може жестоко да съжаляват, че не взеха надеждна преднина. Тимът на Александър Тарханов също имаше своите шансове, но те бяха много по-малко и със сигурност са доволни от резултата.

Първият удар в мача беше на сметката на "белите". Във втората минута Калоян Кръстев намери Георги Вълчев, който обаче прати топката високо над вратата. В 9-ата Арда отговори с бърза контра, която завърши с шут на Коконов, уловен от Караджов. Малко след това Радослав Кирилов влезе в наказателното поле и стреля, но неточно.
 
В 17-ата минута Коконов пропусна да открие резултата. Той беше оставен непокрит в наказателното поле на гостите и засече с глава центриране на Лозев. Ударът му обаче мина встрани от вратата.
 
Пет по късно Деян Лозев опита центриране в наказателното поле, топката рикошира в крак на съперников защитник и попадна в Тонислав Йорданов, който нанесе удар от въздуха, но високо над вратата. В 26-ата Спас Делев опита изстрел, който също беше неточен.
 
Тонислав Йорданов можеше да вкара в 32-ата минута. Нападателят стреля извън наказателното поле, а Светослав Вуцов  спаси. В ответната атака Димитър Рангелов бе изведен по десния фланг и стреля, но Иван Караджов изби в ъглов удар. При изпълнението му Надер Гандри стреля с глава, Караджов обаче отново се намеси решаващо.
 
В 40-ата минута Спас Делев овладя на гърди и стреля по земя. Топката мина покрай дясната греда на Светослав Вуцов.
 
Грешка на Иван Караджов можеше да струва скъпо на Арда в 54-ата минута. Вратарят изпусна топката след центриране на Михаил Александров, а Алекс Петков изчисти. Кълбото попадна в Радослав Кирилов, който стреля от въздуха, но в аут. 
 
В 62-ата удар на  Алекс Петков беше уловен от Караджов. Секунди по-късно чудесен пробив на Макрилос завърши с подаване към Димитър Рангелов, чийто шут обаче мина над вратата.
 
В следващите минути Питър Макрилос навърза няколко играчи на домакините и извади топката към непокрития Димитър Рангелов, който реши да стреля с левия крак и не уцели вратата.
 
Славия сбърка при изнасянето на топката в 79-ата. Последва пас на Александър Георгиев към Тонислав Йорданов, нападателят шутира от границата на наказателното поле, но без успех. Две след това Тилев пусна пас, който беше засечен от Делев, но ударът  му беше блокиран от бранител на "белите". В 81-ата минута Радослав Кирилов си нагласи топката на десния крак и потърси далечния ъгъл, топката обаче мина над вратата
 
Пореден неточен удар нанесе Спас Делев в 87-ата минута. До края Арда не можа да стигне до нов голов шанс. "Белите" пък изглеждаха доволни от резултата.
 
 
АРДА - СЛАВИЯ 0:0
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
АРДА: 12. Иван Караджов, 9. Спас Делев, 11.  Александър Георгиев, 17. Иван Коконов, 20.  Деян Лозев, 24. Алекс Петков, 27. Емил Мартинов, 33. Иван Тилев, 71. Пламен Крумов, 80. Лъчезар Котев, 98. Тонислав Йорданов
 
СЛАВИЯ: 13. Светослав Вуцов, 70. Михаил Александров, 55 . Андреа Христов, 75. Надер Гандри, 19. Филип Антовски, 11. Владислав Узунов, 77. Георги Вълчев, 7. Петер Макрилос, 9. Калоян Кръстев, 10. Радослав Кирилов, 8. Димитър Рангелов

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?