61
Следвайте ни

Антон Зингаревич продаде Фремад Амагер на американци

viber icon

Президентът на Ботев Антон Зингаревич е продал датския си тим Фремад Амагер на американска инвеститорска група, съобщава официалният сайт на клуба. Досега той бе собственост на базирана в Монако компания SCP Waterfront. Новият президент е Джош Уолъс, който обяви като първа цел спасяването на представителния отбор от изпадане. 

След края на есенния дял от първенството Фремад Амагер е в дъното на класирането на второто ниво в датския футбол. Инвестициите в клуба пък са силно ограничени. След идването на Уолъс е прекратено сътрудничеството с арменска футболна академия и е уволнен помощник треньорът Артур Оганесян.

"С новите собственици на Фремад Амагер можем да се подготвим за активен трансферен прозорец с промени в отбор, който ще оцелее в 1-ва дивизия“, обяви изпълнителният директор на клуба Алън Равн, който е изиграл ключова роля в намирарнето на новите собственици.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Идол

Идол

12.12.2021 | 21:16

Да се готви следващия му отбор

Отговори
1 0
Зизу

Зизу

11.12.2021 | 17:40

Зингаревич продал датския си клуб , а първата цел на новите собственици е как да спасят отбора от испадане

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще депортират ли Джокович?