Следвайте ни

Анализирай това: Самуилов да уволни и спецовете си

Дни след финала написах: "Ние, феновете, обичаме приказките, но не вярваме в тях. Ако Ферарио Спасов изскочи от храстите, за да смени Николай Киров, то значи никой от съветниците ви (б.а. на боса на Ботев) не е на мястото си".

Г-н Самуилов, наистина нямаше нужда да се протакат нещата две седмици, за да разберем, че водата е мокра. Всички бяхме наясно, че Николай Киров бе сготвен отдавна. Нямаше смисъл да се губи ценно време, което е важно за селекция, или такава няма да бъде правена?

Няма да ме разберете отново, но за да си футболист на Ботев, трябва и сърце, занаятчиите не са на мода под тепетата. Футболисти се оплаквали от Николай Киров? Това е много хубаво, поне не им е безразличен. Вие като собственик попитахте ли тези футболисти къде бяха на 15 май между 19 и 20.45 часа? Дори Тодор Неделев е с неизвинено за тези два часа. В Ботев към днешна дата няма незаменими хора, че и незабравими - също.

Благодаря ви, г-н Самуилов, че не развалихте статуквото в родния ни футбол и клекнахте пред емоциите. Ако имате платени анализатори, уволнете ги. И сам бихте стигнали до ​решението с ​Киров. Така се процедира, когато нямаш решение, търпение и вяра.

Две нулеви години в Ботев? В тези две години от Ботев си тръгнаха 45 футболисти, а бяха привлечени 43-ма. Няма как да се чакат нещо повече от топ 6. И като се гради отбор, без пари не става. Справка Даниел Кайзер.

И накрая, благодаря ти Бял. Благодаря ти, че се опита да полетиш, пък било то и над кукувиче гнездо.

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (4)

ффф

27.06.2019 | 16:32
0 0

Юлиян Ангелов пълен дебил и алкохолик кой тъпак го държи още в марица

Часникът

31.05.2019 | 17:48
0 0

Голямо разорачование,необяснимо

Petar zStoykov

30.05.2019 | 14:13
0 3

Kato otidesch na restorant,koi pora4va,ti ili servitiora.Koi plaschta,ti ili servitiora.V "grandovete" uvolnqvat treniora na vseki dva meseca,no stignaha vtoro i treto mqsto nali !!!!!

Еееееей, Самуилов !

29.05.2019 | 23:45
6 7

Защо унищожаваш Ботев ! Защо уволни Киров ! Защо продаде финала ! Защо само лъжеш за стадиона ! Защо,защо,защо ???!!!

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?