Акрапович влезе челно на Крушарски: Като плати сметката може да се върна

Изгоненият в неделя от ЦСКА треньор Бруно Акрапович обяви, че би се върнал в Локомотив Пловдив, но когато президентът на черно-белите Христо Крушарски му се издължи. Босненецът говори за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT и призна, че би се върнал да работи в България, но без опциите Левски и Ботев Пловдив заради миналото му в ЦСКА и на Лаута.

За Лосо той отбеляза, че клубът има специална аура, но хората, които работят в клуба не обичат Локомотив. Акрапович каза, че би се върнал в отбора, но само когато собственикът Христо Крушарски „плати сметката, която му дължи”. Все пак треньорът не вярва това да стане.

"Изобщо не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Кой съжалява да е треньор на най-силния отбор в страната? ЦСКА е най-добрият отбор в България. Имах фантастично време в Пловдив. Преди три години никой не ме познаваше, а сега всички. Направих добро име тук. Бих Рома с ЦСКА, направихме хубави мачове. Трудно е, когато няма фенове на стадиона. За Купата няма кой да ме бие. България е фантастична страна. Левски отпада като вариант, Ботев отпада, така че може да се върна в друг отбор тук”, призна Акрапович.

„Феновете казваха, че ще се случи така с мен. Чувствам се много добре. Аз обичам Локо Пловдив и ЦСКА. Хората, които работят в Локо Пловдив, не обичат клуба. Той ще е клуб и без Акрапович и тези хора, има фантастична аура, но не се работи така. Първо Христо Крушарски трябва да плати сметката, която ми дължи, и тогава може да говорим. Мисля, че това няма да стане.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?