Акрапович: Ще изисквам още повече през новия сезон

Локомотив Пловдив бе определен за отбор на юни, заради спечелената Купа на България. Бруно Акрапович бе избран  за №1 за месеца, а вратарят на черно-белите Мартин Луков за най-добър футболист. 

Акрапович каза, че не се главозамайва от постигнатото и през новия сезон ще изисква още повече от възпитаниците си. "Винаги човек си поставя по-голяма цел. През тази година ще се опитаме да играем по-добър футбол. Нашият отбор играе качествен, модерен футбол, с модерна система. Трябва да се подготвим да изглеждаме добре. Георги Минчев има качества, млад играч, залагам много на него. Имаме желание и за други нови попълнения, но засега не се знае дали ще се случат, а нямаме много време. И през новия сезон можем да играем важна роля. Играеш ли красив футбол, успехът идва", каза Акрапович.

"Чакаме отговор от още двама играчи днес или утре. Имената им са тайна, тъй като не искаме някой да ни ги вземе в последния момент. Чакаме и още един играч, който може би ще вземем. Но дори да не стане, смятам, че имам отбор с голям потенциал. Треньорът винаги иска успех. Лудогорец има предимство в подготовката заради ситуацията с коронавируса при нас. Освен това те взеха добри играчи, силен отбор са. Но аз се надявам да играем добре и се да спечелим. Двубоят е в Разград, но ние сме играли доста добри мачове там с изключение на последния, който беше преди финала за купата и направихме експерименти със състава. Сигурен съм, че сега моите футболистите ще са мотивирани да покажат качествата си и да вземат още един трофей", добави специалистът.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?