Акрапович съди ЦСКА - София за пари

Бившият треньор ЦСКА-София Бруно Акрапович ще заведе дело срещу клуба във ФИФА за неизпълнени споразумения. "Червените" още не са платили договореното и разписано обезщетение на Акрапович за преждевременно прекратения договор.

Босненецът напусна позорно Локомотив Пловдив през есента на 2020 година, за да поведе тима от Борисовата градина. Преди пролетния реванш с Лудогорец в турнира за Купата на България той изненадващо бе освободен и заменен с Любо Пенев.

Акрапович не е претендирал за неустойка, а е договорил с Данаил Ганчев да получи полагащите му се заплати. Подписано е споразумение, но ръководството на "армейците“ все още не го е изпълнило, твърди "Мач Телеграф". Това може да доведе до ново дело пред ФИФА, която със сигурност ще отсъди в полза на треньора, който в момента води северномакедонския Шкендия Тетово.

Бруно Акрапович няколко пъти заяви в медиите, че собственикът на Локомотив Христо Крушарски също му дължи пари. Оказа се обаче, че при напускането си босненецът е подписал документ, заверен пред нотариус, който потвърждава, че няма финансови претенции към ПФК Локомотив. Факт е, че Крушарски не потърси обезщение от червените за преждевремнното напускане на босненеца и преминаването му в Борисовата градина.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?